[O2] Czy ktos może rozszyfrować co to za monitoring?
Zamieszczone przez shado
Mnie dziś osłabił ten koleś z Nowego Targu. Miejsce akcji Kraków.
Od dawna czerwone światło, nakaz jazdy prosto (nie wolno zawracać w tym miejscu), a koleś z prawego pasa zawraca. Takim ludziom powinni zabierać od razu prawo jazdy.
[O2] Czy ktos może rozszyfrować co to za monitoring?
Witam, w kupionym aucie mam pozostałosci po monitoringu gps, czy ktos z was po danych ze zdjecia potrafi rozgrysc co to za firma? (w googlach nic nie ma), i czy monitoring jest podpiety do szyny can i czy ewentualne wypiecie urzadzenia cos namiesza?
Dziwne, że poprzedni właściciel nie wymontował tego. Przecież takie urządzenie trochę kosztuje. Rafek1, zobacz gdzie to jest podpięte. Czy ma osobną wiązkę czy informacje czerpie z szyny CAN.
Trochę nie kumam.
Zamieszczone przez Rafek1
Włanie nie mam kontatku.
Nie masz umowy kupna-sprzedaży z poprzednim właścicielem?
Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Rafek1, to znaczy że masz auto możliwe do namierzenia przez firmę montującą GPS.
Do firmy banku leasingowego - zgłoszenie rękojmi w postaci otrzymania auta z systemem monitorującym na który nie masz wpływu.
Albo dowiedzą się co to jest albo możliwość oddania auta - Twoja decyzja.
Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
śmiało możesz to wyciągnac i wyłączyć
oczywiście jeżeli autko jest twoje i nie masz żadnych zobowiązań co do tego urządzenia
daj wiecej fotek bo jakoś nie umiem rozszyfrować której firmy jest to pozycjoner
zasada jest jedna monitoring ( obsługa firmy monitorującej pojazd ) zawsze w 1 kolejności dzwoni do właśniciela pojazdu gdy coś sie dzieje z pozycjonerem obojetnie jaki abonament płacisz
montowałem GPS przez 1,5 roku póżniej byłem kierownikiem serwisu przez następne 3
chcesz wiedzieć wiecej pisz na gg
pozdrawiam Adam Octavia 2 - Tour II - Kosiarka Spontany Katowickie
Komentarz